Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Az eladó jármű azonbelül is: autó alkatrészek, motorkerékpár alkatrészek, haszongépjármű alkatrészek, autósszolgáltatások hirdetési piacán is az a célunk, hogy a hirdetett jármű alkatrészt minél hamarabb el tudja adni. A hirdetés sikerességének forrása, a vevők hirdetéssel szemben támasztott igényeinek, elvárásainak a megfejtése. Ennek ismeretében, könnyebb jó eladóként feltüntetni magunkat és úgy feladni a hirdetésünket, hogy az hatékony legyen. Néhány ötlet a sikeres hirdetés feladáshoz és értékesítéshez.

Autóalkatrész hirdető honlapunkra a regisztráció ingyenes magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. A regisztráció során önnek választani kell egy felhasználó nevet, egy biztonságos jelszót valamit a véglegesítéséhez egy érvényes email címet kell megadni.

Weboldalunkon a regisztráció után a megadott adatokkal (belépési név és jelszó) be tud lépni és fel tudja adni teljesen ingyenesen hirdetését.

Feladott hirdetését bármikor törölheti, módosíthatja a hirdetése szövegét, illetve a képet is cserélheti. A hirdetését akár inaktívá is teheti, így amikor aktuálissá válik visszavont autóalkatrész hirdetése nem kell feladnia még egyszer.

Mutassa be részletesen a meghirdetett terméket! Ha bármi hibája van az alkatrésznek, mindenképpen tüntesse fel a hirdetés szövegében! Ezzel elkerülhetők a félreértések.

Miközben a hirdetéseket böngészi, javasoljuk, hogy olyan terméket válasszon, amelyik a lakóhelye közelében található vagy biztonságosan vállalják a futárszolgálattal való elküldését és átvételkor meg tudja nézni, valóban megfelelő-e az autóalkatrész.

Minden esetben minél előbb tegyen feljelentést a lakóhelye szerint illetékes rendőr kapitányságon! A carpress.hu csapata mindenben segíti a hatóságok munkáját a sikeres és eredményes vizsgálat érdekében.